Palkkatuki

 

Ehdokkaat

Avoimiin palkkatukityöpaikkoihin ei enää saada ehdokkaita TE-toimistosta vaan TE-toimisto tarjoaa avoimia työpaikkoja työnhakija-asiakkaalle.

Palkkatukihakemukset

Palkkatukihakemukset Satakunnan alueella lähetetään Poriin palkkatukitiimiin. Palkkatukityöstä sovitaan TE-toimiston kanssa ja ennen työn aloittamista työllistettävän henkilön tulee olla yhteydessä TE-toimistoon, koska palkkatukityö tulee olla sovittuna henkilön työllistämissuunnitelmassa.  Palkkatukihakemus toimitetaan osoitteella:
Satakunnan työ- ja elinkeinotoimisto
Palkkatukitiimi
PL 61
28131 PORI
Palkkatukihakemuksen yhdistykselle voit ladata tästä.

Palkkatukitilitykset

Kopio työsopimuksesta toimitetaan ensimmäisen palkkatukimaksatuksen yhteydessä. Palkkatuen maksatushakemukset lähetetään osoitteella:
Läntinen maksatusalue
PL 1010
20101 TURKU
Palkkatuen maksatushakemuksen voit ladata tästä.

Palkkatukityöpaikan avoimeksi ilmoittaminen

Palkkatukityöpaikan tullessa avoimeksi yhdistysten toivotaan käyttävän sijoitusmahdollisuuslomakketta, jonka perusteella Porin palkkatukitiimi ratkaisee lähdetäänkö tukea myöntämään. Lomake lähetetään Satakunnan työ- ja elinkeinotoimiston palkkatukitiimiin. Lomake pyydetään vain kerran ja jatkossa samaan tehtävään sitä ei enää tarvita. Sijoitusmahdollisuuslomakkeen voi tulostaa seuraavista linkeistä. Käsinkirjoitettava & tulostettava versio / Koneella täytettävä & tulostettava versio

Työllistettyjen määrä yhdistyksessä

Yhdistyksessä voi olla useampi työllistetty samaan aikaan ja samassa tehtävässä. Tärkeää on työn sisältö ja töiden riittäminen kaikille työntekijöille koko työajaksi.

Työkokeilu

Työnhakija voi osallistua työkokeiluun, jonka tarkoituksena on selvittää ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja tai tukea paluuta työmarkkinoille. Työkokeilun ajalta maksetaan taloudellista tukea.

Työkokeilusta tehdään sopimus. Sen allekirjoittavat työkokeiluun osallistuva, työ- ja elinkeinotoimiston edustaja ja työkokeilun järjestäjä. Kyseessä ei ole työsuhde.
Kela maksaa työmarkkinatuen tai peruspäivärahan ja kulukorvauksen työkokeilun ajalta. Ansiopäivärahaa ja kulukorvausta työkokeilun ajalta on haettava omasta työttömyyskassasta. Työ- ja elinkeinotoimisto antaa maksajalle työkokeilusta työvoimapoliittisen lausunnon, jonka perusteella etuudet maksetaan.

Työkokeilusopimuksen voit ladata tästä.

Uusimmat

Etsi

Vierailijoita

Tänään5
Eilen12
Tällä viikolla5
Tässä kuussa284
Kaikkiaan32347
Lähetä meille palautetta ja/tai kysymyksen alla olevalla lomakkeella. Jos haluat että sinulle vastataan, jätä lomakkeen email-kenttään oma sähköpostiosoitteesi.
1000 merkkiä jäljellä
( * ) Pakollinen tieto.